domingo, 26 de febrero de 2012


Carta d’agraïment

Passada la primera setmana sense activitat a l’escola potser és un bon moment, al menys per part nostra, per deixar constància en aquest blog del nostre agraïment a tots i cada un dels pares i alumnes que d’una manera o altre ens han donat suport durant aquest mesos.

Uns mesos molt durs professional i vitalment que d’alguna manera, si és cert que tot te un cantó positiu, també ens han ensenyat el sentit de la solidaritat entre companys i entre persones. Des de qui s’ha preocupat per les nostres necessitats més immediates fins a qui s’ha encarregat més de plans de futur i viabilitat, passant per qui feia propostes més radicals a qui no ha estat d’acord amb alguns dels nostres plantejaments. Tots els que s’han mobilitzat per fer coses i també els que senzillament han tingut una paraula amable o un gest còmplice.

Gracies especialment als alumnes, sense els quals res d’això no tindria sentit. Sense ells no hi ha ni escola, ni docència, ni projectes per tirar endavant ni res de res. La nostra feina només consisteix en fer de pont entre ells i el coneixement musical, mostrar-los que mitjançant el seu instrument poden obrir la porta d’un mon infinit.

Gracies, finalment, als que lluiten per que els que demà seran homes i dones siguin homes i dones que estimin la música, i amb ella, la cultura, el coneixement i tot el que fa del mon un lloc més habitable.

1 comentario: