jueves, 26 de enero de 2012

ERE al canto!

Bon dia.
Nous Gravats plega per fallida de l’empresa. El desencadenant ha estat  que l’estat  (la seguretat social) li ha embargat tot per impagament de 200.000 E en cotitzacions dels treballadors. Com que tot està embargat, tots els diners que manegava l’interventor per pagar nòmines han de servir forçosament per pagar el deute. No hi ha sortida.
Sembla ser que el deute era bastant antic i heus ací la nostra ex-directora sense dir ni piu malgrat ser el desenllaç bastant previsible. Una actitud similar a allò del capità del barco italià que es va enfonsar fa poc. Allò que dius: com es pot tenir tanta barra!     

L’ajuntament segueix la política de qui no hi té res a veure.  El resultat és que ja els està bé que ens acomiadin a tots amb un Fogasa i cap a casa. Lògicament, així tallen qualsevol responsabilitat i comencen de nou amb tota la merda riu avall.
El procés d’ERO de nous gravats durarà unes tres setmanes i mentrestant l’escola romandrà tancada. Un cop finiquitada  NNGG,  l’Ajuntament anuncia l’intenció hipotètica de fer un concurs per que una altra empresa gestioni l’escola el que queda de curs.
Això si, de cara a nosaltres, res de transició cap una altra empresa ni assegurar-nos el lloc de treball. Ni qualitat educativa ni polles en vinagre. Segons ens consta, la gestió de l’escola ja ha estat oferta a altres persones per criteris d’amistat amb un dels tinents d’alcalde. I el que no sabem... la cosa ja està amanida de fa dies segurament.

Caldria saber quan es fa efectiva l’extinció del contracte per poder cobrar l’atur. No va quedar clar si era a partir de dilluns o d’aquí un mes quan l’empresa  faci efectiu l’ERO . Si és la segona opció, l’empresa ens deuria un altre mes?


   Salut  ja que no pessetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario