viernes, 27 de enero de 2012

MANIFEST DELS TREBALLADORS DE L'ESCOLA DE MUSICA

1-Hem decidit seguir treballant amb normalitat en la nostra tasca docent fins que no tinguem una carta d’acomiadament ni una notificació oficial.

2-Lamentem el perjudici causat a alumnes i famílies al notificar una situació de tancament de l’escola que en aquell moment semblava definitiva i irremeiable.

3-Estem estudiant la possibilitat de presentar a Magistratura de Treball una reclamació de quantitat a l’empresa Nous Gravats i a l’Ajuntament, com a responsable subsidiari, pels endarreriments de nòmines que hem patit i als que, aparentment, haurem de sumar la del mes de gener.

4-Condiderem errònia l’apreciació de l’empresa Nous Gravats d’imputar com a única causa dels impagaments i del forat econòmic a l’impagament de la subvenció de la Generalitat, veient la dimensió del deute amb la Seguretat Social i el molt temps que portem patint irregularitats en el pagament de les nostres nòmines.

5-El claustre de professors i el personal no docent manifesta la voluntat de tirar endavant l’escola, millorant el projecte pedagògic i buscant la viabilitat econòmica d’aquest projecte pel futur.

6- Els treballadors de l’escola volem mostrar el nostre més profund agraïment pel suport que estem rebent  per part d’alumnes i famílies en aquest procés. Tot l’afecte que rebem de part vostra ens dóna força per seguir lluitant per un ensenyament públic de qualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario